A presărat mălai în faţa casei. Motivul te va lăsa mască. E un truc de milioane

Lista sarcinilor casnice pare nesfârșită, mereu apare ceva de făcut sau de reparat. Poate lucrurile sunt mai simple pentru cei care stau la apartament, însă viața la casă implică destul de multe bătăi de cap, așa că orice sfat ce ne-ar face munca mai ușoară este binevenit. Un truc inedit, foarte simplu și deloc costisitor, are rezultate spectaculoase. În plus, ingredientul folosit nu este toxic pentru animalele de companie. Află de ce ar trebui să presari mălai în fața casei.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Ce se întâmplă dacă presari mălai în fața casei

Când auzim cuvântul „mălai”, gândul ne fuge inevitabil la celebra și gustoasa mămăligă, unul dintre preparatele – vedete ale gastronomiei românești. Puțini s-ar gândi vreodată că lista utilizărilor sale depășește granițele bucătăriei, fiind ingredientul principal al unui truc foarte simplu, dar care are rezultate fantastice, și care nu ar trebui să lipsească din arsenalul niciunui posesor de casă cu grădină.

Știm foarte bine că de grădina din jurul casei se bucură cel mai mult copiii și animalele de companie, ceea ce înseamnă că trebuie să avem foarte mare grijă ce substanțe folosim pentru întreținerea gazonului, florilor și pentru a opri creșterea buruienilor, în ciuda faptului că rafturile magazinelor au o gamă variată de erbicide chimice.

Variantele naturale rămân, așadar, cele mai sigure, însă problema cea mai mare a lor este că nu sunt la fel de eficiente, dacă nu sunt alese corect. Nu este cazul mălaiului!

Conținutul său ridicat de azot îl ajută să acționeze precum îngrășământul, în special pentru gazon, împiedicând creșterea buruienilor. Așadar, nu ezita să presari mălai în fața casei după ce îndepărtezi buruienile.

APC, avertisment despre mălaiul din comerț

La sfârșitul lunii decembrie 2021, Asociația Pro Consumatori (APC) a tras un semnal de alarmă cu privire la mălaiul care se găsește pe piață și pe care îl consumă românii. Instituția a transmis, printr-un comunicat, că multe dintre sortimentele de mălai nu mai respectă compoziția de altădată a acestuia.

„Una din 7 mărci de mălai respectă compoziția de altădată a mălaiului! Una din 7 mărci de mălai conține mălai prefiert! Una din 3 mărci de mălai conține mălai degerminat!” se arată în comunicatul transmis de APC.

APC a atras atenția asupra calității mălaiului care se găsește în magazine și a transmis că unele sortimente de mălai provin din porumb modificat genetic. Acesta are o calitate nutrițională inferioară, potrivit unui studiu al unei echipe de experți de la APC, coordonați de conf. univ. dr. Costel Stanciu.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.