A pus pământul de flori în cuptorul cu microunde. Motivul e unul surprinzător

Cuptorul cu microunde este obiectul electrocasnic prezent în aproape toate casele și ne usurează puțin viața în bucătărie. Acesta este folosit cel mai mult pentru încălzirea mâncărurilor, pentru dezghețarea alimentelor sau pentru încălzirea apei. Și mai are câteva întrebuințări la care nici nu te gândești.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

De ce se pune pământul de flori în cuptorul cu microunde

Cuptorul cu microunde poate fi folosit și pentru recondiționarea produselor pentru machiaj. Este cazul rimelului sau tușului care s-a uscat sau care pare gol. Dacă ai nevoie urgentă de vreunul, bagă-l în cuptor la o temperatură ridicată. Astfel, tușul sau rimelul uscat se va înmuia și va deveni lichid. Dar, atenție la recipient, pentru că nu trebuie să fie din metal sau să conțină părți metalice.

Chiar dacă nu te-ai fi gândit la așa ceva, cuptorul cu microunde poate fi folosit și pe post de sterilizator pentru pământul de flori. Este important dacă îl folosești pentru florile din ghivece pentru că elimină toate larvele sau ouăle de insecte. Dar este nevoie să setezi o temperatură foarte ridicată. Recomandat ar fi la 140 grade Celsius, timp de 30 de minute. Mai trebuie doar să pui pământul într-un sac de material textil și va fi sterilizat.

La ce mai poate fi folosit cuptorul cu microunde

În cuptorul cu microunde se poate spală rapid o pereche de șosete, deoarece mașina de spălat are un program mai lung. Pune ciorapii într-un vas cu apă și detergent de rufe. Vasul se bagă în cuptor, la o temperatură ridicată, timp de 10 minute. La final, ciorapii se clătesc în mai multe ape. Vor fi curați și vor avea un miros foarte plăcut.

De asemenea, dacă ai nevoie de o compresă caldă nu te mai chinui să încălzești apă. Pune un prosop umed în cuptorul cu microunde, la o temperatură ridicată. Într-un minut, prospopul va fi foarte fierbinte.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.