A reclamat o tâlhărie, însă a fost victima unui furt

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că în 05 decembrie a.c., la ora 23.00, pe strada Bogdan Vodă din municipiu a fost comisă o tâlhărie. Un bărbat de 44 de ani, a declarat că a fost ameninţat cu un obiect ascuţit şi că i s-a sustras suma de 30 de lei, respectiv un telefon mobil pe care-l avea în buzunarul hainei.

Persoana vătămată se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a constatat că victima nu a declarat adevărul. Telefonul i-a fost sustras în locuinţa unei femei, unde petrecuse mai multe ore anterior sesizării organelor de poliţie. Poliţiştii au identificat autorii furtului: un bărbat de 37 de ani din Finteuşul Mic şi un minor de 13 ani din Baia Sprie.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Partea vătămată a fost sancţionată contravenţional pentru alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.