A sunat ultimul clopoțel pentru absolvenții claselor a VIII-a din Școala ”I.L. Caragiale”

IMG-20150611-WA0005Moment emoționant și plin de savoare azi, 11 iunie 2015, pentru absolvenții claselor a VIII-a, de la Școala Generală ”Ion Luca Caragiale” din Baia Mare. Elevii claselor a VIII-a A și a VIII-a B și-au luat rămas bun de la profesori și colegii mai mici, intonând, pe holurile instituției de învățământ și în curtea școlii, cântecul absolvirii, ”Gaudeamus igitur”. Sub cupolă de flori pregătită de colegii din clasele a VII-a A și a VII-a B, (diriginți prof. Maria Țânța, respectiv prof. Felicia Bodea), absolvenții Școlii ”I.L. Caragiale”, îmbrăcați cum cere tradiția, în alb și negru, au venit, de braț, spre scena aflată în curte, acolo unde spectacolul pentru ei a continuat. Premianții au fost răsplătiți cu diplome și cărți, iar apoi au oferit, la rândul lor, un scurt moment artistic profesorilor și tuturor invitaților prezenți la evenimentul de absolvire.

Sub atenta coordonare a conducerii instituției școlare, respectiv directorul unității, prof. Radu Bogoviț și director adjunct, prof. Eugenia Pampa, festivitatea de premiere/ absolvire a claselor a VIII-a a fost, cu adevărat, plină de emoție și bun-gust. La final, elevii ciclului primar, coordonați de coregraful Ionel Coteț și de directorul adjunct, prof. Eugenia Pampa au prezentat un Dans de Chioar. Invitatul special al școlii a fost consilierul local Mihaela Câmpan, care a dorit să îi recompenseze pe premianții celor două clase de a VIII-a cu cărți.

După festivitate, absolvenții Școlii ”I.L. Caragiale” s-au întors pentru ultima oară în sălile de curs, care au fost ornate și amenajate de colegii lor din clasele a VII-a, viitorii absolvenți ai anului viitor. Totodată, fiecare elev al clasei a VIII-a a primit de la colegii mai mici, din a VII-a, o atenție și o floare, daruri care îi așteptau, frumos pregătite, pe bănci.

Pe această cale felicităm și noi absolvenții Școlii ”I.L. Caragiale”, cărora le dorim mult succes la Evaluarea Națională, care va avea loc în mai puțin de două săptămâni. Felicitările noastre se îndreaptă și către colectivul unității de învățământ, pentru organizarea exemplară a acestui ”ultim clopoțel” pentru clasele a VIII-a, care a ajuns să fie, cu adevărat, un moment de neuitat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.