A violat-o, apoi a obligat-o să îi citească pasaje din BIBLIE. Coşmarul unei tinere de 23 DE ANI

O tânără în vârstă de 23 de ani a fost răpită de un bărbat cu 15 ani mai în vârstă, care a violat-o pe parcursul a trei zile în care a ținut-o prizonieră, Bărbabtul a obligat-o să îi citească pasaje din Biblie și să consume alcool, hrănind-o doar cu bucăți de ananas.

Tânăra din Charlestown, Massachusetts, a fost dată dispărută în ianuarie, după ce a petrecut într-o seară cu prietenii ei. Fata a povestit că s-a trezit pe o saltea neacoperită în apartamentul mizerabil al lui Victor Pena, în vârstă de 38 de ani.

Antalya cu avionul din Baia Mare.  Vezi aici oferta

Polițiștii au găsit-o după trei zile, plângând și având „o privire îngrozită”.

Victor Pena i-a luat telefonul mobil și a ținut-o captivă în apartamentul lui. Acesta i-ar fi spus tinerei pe care a violat-o că a salvat-o de pe stradă și că își va întemeia o familie cu ea. O altă teorie este că atacatorul a răpit-o pe această femeie deoarece ea îi amintea de fiica lui, pe care el nu ar mai fi văzut-o de 10 ani.

În instanță, Voctor Pena a plâns și a fost surprins vorbind singur, în șoaptă. Psihologul tribunalului a spus că bărbatul a avut un comportament straniu în timpul interviului cu el, părând că nu înțelege ce se petrece și susținând că aude voci. Este posibil ca acesta să fi mimat anumite simptome ce indică faptul că suferă de o tulburare psihică.

În prezent, Victor Pena este reținut, urmând să aibă o nouă audiere, pe 10 aprilie.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.