A vrut să-și scoată copilul minor din țară deși nu avea împuternicire din partea mamei

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au despistat doi cetățeni români, tată și fiu – minor din Mureș, care au încercat să eludeze controlul de frontieră din cauză că tatăl nu avea imputernicire din partea mamei pentru scoaterea minorului din România.

Tot, ieri 06.02.2022, în jurul orei 08.50, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea, județul Satu Mare, au observat două persoane care se deplasa pe jos, de pe sensul de ieşire spre sensul de intrare, ocolind clădirea PTF şi neprezentându-se la controlul de frontieră.

Persoanele au fost oprite de către colegii noştri şi, din primele verificări, s-a stabilit că este vorba de doi cetățeni români din județul Mureș, tatăl de 39 de ani și fiul minor de 17 ani. Aceștia doreau să ajungă în Polonia, numai că tatăl nu avea împuternicire din partea mamei pentru a scoate minorul din țară.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de ieșire prin trecere frauduloasă a fronterei de stat, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.