Abaterile de la regimul circulaţiei rutiere sancţionate de poliţişti

Poliţiştii din Baia Sprie şi Cavnic au acţionat ieri, 20 februarie, pe principalele artere de circulaţie de pe raza de competenţă, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi păstrarea unui climat de siguranţă pe drumurile publice. Poliţiştii au verificat mai multe autoturisme aflate în trafic şi au constatat peste 30 de abateri de la normele rutiere. Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 5 500 lei. De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 2 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au întocmit patru dosare penale pe numele unor conducători auto care au săvârşit infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Pe raza localităţii Bârsana, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Rozavlea şi în urma verificărilor efectuate s-a constatat că valabilitatea numerelor de circulaţie provizorii a autoturismului este expirată. Pe strada Grănicerilor din municipiul Baia Mare poliţiştii au identificat un băimărean de 45 de ani care se deplasa cu un autoturism chiar dacă avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Un tânăr de 19 ani din Bistra este cercetat pentru conducere fără permis iar un bărbat de 32 de ani, din Suciu de Sus, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsuri legale.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.