Abuzurile din PNL Maramureş iau amploare. „Magnificii” continuă abuzurile ca-n Vestul Sălbatic. Azi au LOVIT la Strâmtura

Abuzurile din PNL Maramureş iau amploare.„Magnificii” continuă abuzurile ca-n Vestul Sălbatic. Azi au LOVIT la Strâmtura

CODA Maramureş  continuă să decimeze vechea organizaţie judeţeană Maramureş, având o politică autoritară, fără a ţine cont de statutul PNL şi îndrumările de la Centru.

Au început cu organizaţia Sighetu Marmaţiei iar azi şi-au făcut de cap , lovind mişeleşte pe la spate,  organizaţia din Strâmtura.

Orza Marius Florin, preşedintele   organizaţiei Strâmtura , află cu stupoare că azi,  07.04.2017 orele 17, au loc alegeri la dumnealui în organizaţie

Pe lista convocării apar 47 de  membri cu drept de vot , deşi doar 19 persoane erau de drept membri PNL, cu drept de vot.

Convocarea s-a făcut fără implicarea organizaţiei iar restul de  28 de  membri au fost „culeşi” din bătăturile sătenilor.

Nu se ştie cine şi-a depus candidatura deoarece nici preşedintele   organizaţiei nu a fost informat. Orza Marius Florin, preşedintele   organizaţiei Strâmtura  a înaintat o scrisoare către Organizaţia centrală PNL prin care a adus în faţă comisiei centrale abuzurile comise la Maramureş precum şi o solicitare de anulare a convocării:

” Subsemnatul în calitate de preşedinte al organizaţiei Strâmtura am fost informat  neoficial în dată de 03.04.2017 de faptul că azi 07.04.2017 sunt organizate alegeri în organizaţia PNL Strâmtură.În acea zi, am trimis urgent pe dl.  Boroica Ioan (membru PNL), să achite cotizaţia pentru organizaţie.Cu acea ocazie i s-a înmânat o lista cu asazisi membrii cu drept de vot ai PNL Strâmtura.

Precizez că din cei 47 de membrii care figurează pe convocatorul şedinţei de alegeri, că fiind membrii PNL, doar 19 persoane sunt membrii PNL. Cunosc acest lucru  datorită faptului că eu conduc această organizaţie în calitate de preşedinte PNL Strâmtura din luna aprilie 2016, iar persoanele menţionate pe lista respectiv diferenţa de 28 NU sunt membrii PNL.

Pentru alegerile programate azi 07.04.2017 , eu NU am semnat  nici un convocator de şedinţa de alegeri,astfel că nu cunosc CINE şi-a depus vreo candidatura pentru alegerile care se desfăşoară azi în organizaţia pe care o conduc.

Va rog să luaţi măsurile ce se impun, având în vedere faptul că se încerca fraudarea alegerilor în organizaţia Strâmtura.

Tot mai multe informaţii apar cu privire la faptul că în aproape toate organizaţiile PNL se încalcă în mod grosolan Statutul PNL.

Cu stimă şi consideraţie,                                                                                                   Marius Florin Orza,Preşedinte PNL Strâmtură Maramureş”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.