Accesul persoanelor la serviciile publice: pașapoarte, permise de conducere și înmatriculări vehicule este permis în anumite condiții. Vezi cerințele!

În conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1130 din data de 22 octombrie, publicată în Monitorul Oficial al României, accesul persoanelor, cu excepția angajaților, la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Maramureș și la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș, de pe strada Aleea Școlii nr. 1 din municipiul Baia Mare, este permis astfel:
– persoanele care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

-persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

(sursa https://www.facebook.com/prefecturamaramures)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.