Accident grav. Mașină de poliție răsturnată. Doi polițiști au fost răniți grav FOTO

Accident grav. Mașină de poliție răsturnată. Doi polițiști au fost răniți grav FOTO
Mașină de poliție răsturnată în București. Doi polițiști au fost răniți FOTO și VIDEO 16O mașină de poliție s-a răsturnat în București, în zona Lujerului. Potrivit primelor informații, în automobil se aflau doi polițiști.

Antalya cu avionul din Baia Mare.  Vezi aici oferta 

În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat un accident rutier, la intersecția B dului Timișoara cu str. Brașov, accident în care a fost implicat și un echipaj al Secției 22 Poliție. Autospeciala de poliție, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune se deplasa la un apel 112, când a întrat în coliziune cu un alt autoturism. Din impact mașina de poliție s-a răsturnat, iar cei doi agenți au fost răniți.  Aceștia au fost preluați de echipaje de prim ajutor și transportați la spital.

Celălalt autoturism implicat a suferit avarii, conducătorul auto nefiind rănit. Se află singur în mașină. Se efectuează cercetarea la fața locului și urmează a se stabili cauzele și condițiile in care s-a produs evenimentul. Potrivit reprezentanților Brigăzii Rutiere, cei doi polițiști sunt în afara oricărui pericol. Șoferul celuilalt autoturism a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.