Accident groaznic la Borsa pe strada 22 Decembrie. Un tânăr de 30 de ani din oraş a accidentat mortal o femeie

Accident groaznic la Borsa pe strada 22 Decembrie. Un tânăr de 30 de ani din oraş a accidentat mortal o femeie

Sâmbătă, 19 ianuarie, pe raza oraşului Borşa s-a înregistrat un accident de circulaţie în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.

Oferte Early Booking pana la 31 ianuarie! Profita acum!

Primele verificări efectuate de poliţişti au relevat că un tânăr de 30 de ani din oraş, care conducea un autovehicul pe strada 22 Decembrie, a surprins şi accidentat o femeie care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat corespunzător şi fără să se asigure. În urma impactului, femeia, în vârstă de 70 de ani, a decedat.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.

Poliţiştii rutieri sunt în permanenţă pe drumurile publice şi desfăşoară activităţi pentru descurajrea comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Având în vedere că, din cauza depunerilor de zăpadă, se circulă mai greu pe drumurile judeţene, vă recomandăm să adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic, evitaţi să acţionaţi brusc frâna şi mecanismele de direcţie, deoarece puteţi derapa foarte uşor. Folosiţi cu precădere frâna de motor. Nu efectuaţi depăşiri riscante iar pe porţiunile acoperite cu polei aveţi grijă să nu viraţi şi să frânaţi în acelaşi timp!

La această oră pe raza judeţului Maramureş nu sunt drumuri restricţionate. Nu plecaţi la drum fără anvelope de iarnă, lanţuri şi material antiderapant! Atenţie deosebită necesită şi sistemul de ventilaţie-dezaburire al parbrizului şi lunetei maşinii care trebuie să funcţioneze foarte bine. Lumionile de întâlnire să fie aprinse ziua pe toate categoriile de drumuri.

Poliţiştii rutieri sunt la datorie pentru remedierea oricăror probleme care ar putea apărea pe drumurile publice.

Vă urăm drum bun, fără evenimente nedorite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.