Accident în lanț provocat de un șofer neatent în Baia Mare

ACCIDENTB1Poliţiştii aduc în atenţia conducătorilor auto faptul că, prin nerespectarea prevederilor legale şi a regulilor de circulaţie, pun în pericol atât siguranţa lor cât şi a celorlalţi participanţi la trafic! Astfel, un conducător auto care nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de un autoturism care se deplasa în faţa lui, a provocat ieri un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

Un băimărean, în vârstă de 37 de ani, se deplasa cu o autoutilitară pe bulevardul Independenţei, din municipiul Baia Mare. Şoferul nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a intrat în coliziune faţă spate cu un autoturism condus regulamentar, pe care l-a proiectat apoi într-un alt autovehicul.

În urma impactului, şoferul din autoturismul acroşat, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Arad, a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital, dar nu a necesitat internarea. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările în cauză continuă, urmând a fi luate măsuri conform legii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.