Accident INCREDIBIL.Două maşini de POLIŢIE s-au ciocnit, iar AGENŢII au FUGIT de la faţa locului!!!

politie accident

Două mașini de poliție s-au ciocnit, în centrul Clujului. Impactul dintre cele două autospeciale fiind mare, acestea au ricoșat în alte trei mașini parcate. Agenții s-au speriat și au fugit de la locul accidentului, fără a-i înștiința pe păgubiți.

Incidentul l-a lăsat cu gura căscată pe un clujean. Acesta și-a găsit mașina avariată și s-a dus direct la Poliția Rutieră. A găsit și un bilețel în geam, dar pe bilet scria sec să se prezinte la secția de poliție. Abia acolo avea să afle ce s-a întâmplat, dar nu i-a fost ușor, scrie ziarulclujean.ro.

Mi-au lăsat bilet că a fost lovită, dar să mă prezint la Poliţie şi m-au tot purtat că ba era liber nu ştiu care, ba era pe teren. Oricum, unul era pe contrasens pe sens unic, în misiune, şi unul era în trecere. Mi-a fost lovită mașina pe strada Baba Novac din Cluj-Napoca. Am fost la poliție și după mai multe plimbari pe la ei am aflat cine mi-a lovit mașina și cum s-a întamplat. Pe scurt: Două mașini de poliție s-au ciocnit într-o intersecție și au ricoșat în mașina mea și de acolo în alte două mașini„, a spus bărbatul.

Oamenii legii au declarat că a fost începută o anchetă în acest caz. Agenții aveau însă obligația de a rămâne la locul accidentului, iar colegii lor să vină și să-i testeze cu aparatul etilotest.

foto:arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.