Accident spectaculos în Maramureș. Un tânăr de 18 ani a făcut prăpăd pe șosea

Accident spectaculos în Maramureș. Un tânăr de 18 ani a făcut prăpăd pe șosea. Atenție cum circulați când carosabilul este umed!

Aseară, la ora 19:40, în timp ce  conducea un autoturism  dinspre Dumbrăvița spre Baia Mare,  într-o curbă deosebit de periculoasă spre stânga, semnalizată prin indicatoare rutiere, carosabilul fiind umed, un tânăr de 18 ani  a pierdut controlul volanului și a lovit frontal un stâlp de electricitate din beton.

În urma impactului stâlpul s-a rupt iar autoturismul a coborât  pe o lizieră de pământ aflată pe partea dreaptă a direcției de deplasare, ajungând pe roți, pe str. 1 Decembrie.

Ca urmare a producerii accidentului rutier, nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale. Cablurile de curent au căzut pe partea carosabilă, fiind blocat traficul rutier în intervalul orar 19:40 – 21:00, când s-a reușit degajarea carosabilului de către echipa de intervenție a societății de electrificare.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0, 00 mg./l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile legale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.