Accident teribil în Vișeu de Sus! Un șofer inconștient a abandonat mașina avariată în șanț și a fugit!GALERIE FOTO

accidentviseuAccident teribil în Vișeu de Sus! Un șofer inconștient a abandonat mașina avariată în șanț și a fugit!

 Cu mai puțin de jumătate de oră în urmă, un cumplit accident a avut loc în localitatea Vișeu de Sus, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga. Martorii aflați la fața locului au relatat că șoferul unui autoturism Audi, înmatriculat în Italia, se deplasa dinspre Vișeu de Sus spre Moiei.

Pe strada Rândunelelor din Vișeu de Sus, datorită vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul volanului în dreptul imobilului 18C, s-a izbit de un parapet și a ricoșat în șanțul de colectare a aluviunilor. Mașina a continuat să se deplaseze pe o distanță de aproximativ 20 de metri și s-a oprit abia când a izbit cel de-al doilea parapet.

Cel mai ciudat este faptul că, odată autoturismul oprit, șoferul s-a extras cu greu din vehicul și a luat-o la fugă, înainte ca la locul accidentul să ajungă mașina poliției, pompierii și autospeciala SMURD. În mașină au fost descoperite urme de sânge, însă nu se știe, până la această oră, cine a fost șoferul teribilist. Motivul pentru care a fugit de la locul faptei ar putea fi mult mai grav decât viteza excesivă.

VEZI: ACCIDENT la Vişeu de Jos. Patru persoane RĂNITE GRAV în urma impactului !

Probabilitățile sunt multe, ca acesta să fi consumat alcool înainte să urce la volan, să nu fi avut permis de conducere sau mașina să nu fie cu actele în regule.

Toate acestea vor fi clarificate de polițiști, care în acest moment investighează fiecare pistă pentru a ajunge la vitezomanul care a părăsit locul accidentul, fără să aștepte încuviințarea poliției. La toate capetele de acuzare care le va avea, se va adăuga și fuga de la locul faptei.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.