ACCIDENT TERIBIL: Un șofer a murit după ce mașina în care se afla a căzut într-o râpă .IMAGINI de la faţa LOCULUI! FOTO

ACCIDENT TERIBIL:Un șofer a murit după ce mașina în care se afla a căzut într-o râpă .IMAGINI de la faţa LOCULUI! FOTO

Teribilul accident a avut loc la orele dimineţii, la intrare în Cheile Bicazului un autoturism a fost găsit răsturnat peste parapet, în apa îngheţată. Maşina era înmatriculată în Bucureşti, avariată foarte rău. Conducătorul auto, din păcate, a fost găsit decedat de către echipa de descarcerare sosită la faţă locului la apelul unui cetăţean care a descoperit accidentul.

Accidentul s‑a produs din cauza zăpezii de pe carosabil: la intrarea în curbă, conducătorul auto nu a mai putut redresa autovehiculul (Dacia Logan) şi a sărit peste parapet, izbindu‑se violent de bolovanii de pe albia râului.

Şoferul era un bărbat cu vârsta de aproximativ 50 de ani, agent de vânzări la firma Arabesque. Impactul i‑a fost fatal, echipajul de la descarcerări întâmpinând reale dificultăţi la eliberarea acestuia dintre fiare.

„ P.V. de 49 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 12/C, pe direcția Bicaz – Gheorgheni, în zona km 31+120 m, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga în afara localităţii Lacu Roşu, pe un carosabil uscat pe care se găsea material antiderapant a pierdut controlul şi s-a răsturnat în afara părții carosabile, prin partea dreaptă a drumului. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto, situaţie în care cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.” se preciza in comunicatul oficial.

(Sursa – Ziar Piatra Neamt)

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.