ACCIDENT:Semafoarele din intersecţia Bd. Unirii cu Bd. Traian vor fi puse în funcţiune, după orele amiezii

semafoareUn accident de circulaţie produs la intersecţia Bd. Unirii cu Bd. Traian a deteriorat panoul de comandă care asigură funcţionarea semafoarelor din intersecţie. Autoturismul a lovit instalaţia, panoul fiind avariat atât mecanic, cât şi electronic.

Panoul de comandă are instalat soft personalizat din fabricaţie pentru fiecare intersecţie, în scopul de a asigura fluidizarea traficului rutier, respectiv de a oferi participanţilor din trafic şi pietonilor siguranţă rutieră (asigură desfăşurarea traficului rutier în funcţie de mărimea intersecţiei, numărul autovehiculelor din trafic, capacitatea de dirijare a vehiculelor din intersecţie, trecerea pietonilor).

Instalaţia care asigurarea funcţionarea semafoarelor din intersecţie a fost ridicată şi reparată de personal specializat.

Echipa tehnică care se ocupă cu întreţinerea şi funcţionarea echipamentelor de semaforizare va proceda la instalarea panoului şi efectuarea legăturilor la stâlpii de semafor. Mâine, 8 ianuarie 2015, după orele amiezii, semafoarele din intersecţia Bd. Unirii cu Bd. Traian vor fi puse în funcţiune.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.