Aceste bancnote vor dispărea! Moneda care în mod sigur va fi înlocuită

Într-un schimb de mesaje pe Twitter, cu artista Cardi B, fostul director executiv al Twitter, Jack Dorsey, a spus că Bitcoin va înlocui dolarul american. Întrebat direct dacă criptomoneda va înlocui moneda americană, Dorsey a răspuns fără nicio ezitare: „Da, Bitcoin o va înlocui”.

Mesajele de pe Twitter dintre rapperiţă și miliardarul tehnologic despre uzurparea criptografică a dolarului au provocat un val de reacții pe rețeaua de socializare, scrie IndianExpress.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Cofondatorul Dogecoin, Billy Markus, a postat un meme privind modul în care Dogecoin este mai stabil decât dolarul american. Iar investitorul Bitcoin, Dennis Porter, a subliniat că „o astfel de conversație era, de fapt, inevitabilă”.

Când piața Crypto s-a prăbușit, Dorsey a rămas de neclintit

Jack Dorsey a părăsit Twitter luna trecută pentru a se concentra pe firma fintech Block, cunoscută anterior ca Square.

Dorsey este un cunoscut investitor Bitcoin. Pasiunea sa pentru criptomonedă datează din 2017, când a început să-o susțină ca monedă-rege. Când piața Crypto s-a prăbușit, în 2018, Dorsey a rămas de neclintit și a numit Bitcoin viitoarea monedă mondială, în ciuda faptului că moneda digitală se afla la cel mai scăzut punct din ultimii ani.

În martie 2019, Dorsey a spus că săptămânal cheltuiește câteva mii de dolari pentru a cumpăra Bitcoin.

Una dintre firmele lui Dorsey a investit în octombrie 2020 aproximativ 50 de milioane de dolari în Bitcoin, cumpărând aproximativ 5.000 de monede digitale. El a scris de multe ori despre criptomonedă, inclusiv în timpul sandalului legat de contul Twitter al președintelui Donald Trump.

Dorsey a lansat recent documentul privind descentralizarea

Susținând tehnologia blockchain pentru transparența plăților, Dorsey a lansat recent documentul privind descentralizarea de schimb Bitcoin – tbDEX.

Dorsey a confirmat investitorilor că Bitcoin va deveni „parte majoră” a viitorului companiei.

Sistem de exploatare Bitcoin bazat pe siliciu personalizat

În urmă cu două luni, Dorsey afirma că Block vrea să construiască un sistem de exploatare Bitcoin bazat pe siliciu personalizat și o sursă deschisă atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii.

Acest lucru s-ar adăuga la proiectele existente ale Square axate pe Bitcoin, inclusiv la decizia de a construi o platformă deschisă pentru dezvoltatori, precum și un portofel hardware pentru criptomonedă.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.