Acesti romani au dat LOVITURA! Salariile lor vor ajunge la 9000 de lei pe luna! Anunt OFICIAL

Acesti romani au dat LOVITURA! Salariile lor vor ajunge la 9000 de lei pe luna! Anunt OFICIAL

O parte dintre angajații români vor avea parte de vești bune în următoarea perioadă. Este vorba despre cei care lucrează în cadrul Direcției de combatere a fraudelor, întrucât salariile acestora vor crește considerabil, putând ajunge inclusiv până la pragul de 9.000 de lei pe lună.

Anunțul a fost făcut chiar de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, în cursul zilei de miercuri, 17 iulie. Toate aceste majorări vor fi posibile în urma transferului celor 300 de inspectori antifraudă la parchetele din țară, veniturile lunare din Justiție fiind mult mai mari decât cele de la Agenția Națională de Administrare Fiscală. De altfel, Teodorovici a solicitat clarificarea situației privind persoanele detașate.

Avem cam 300 şi ceva de inspectori fiscali care, astăzi, sunt detaşaţi la parchete, pentru a ajuta parchetele în activităţile lor curente, lucru care la fel am cerut să înceteze, în sensul că ori toţi cei 300 şi ceva rămân la parchete şi am modificat schema de funcţionare, cu posturile să rămână acolo şi să întrerupem orice fel de legătură, ori, dacă se întorc – dar nu îmi doresc acest lucru – să poată să o facă, dar să nu mai fie această detaşare şi încrengătură între instituţii. Avem legile care sunt clare şi transparente pentru toată lumea şi acţionăm în baza acelor legi. Protocoalele nu se justifică” , a declarat ministrul de Finanțe.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.