Aceşti români PRIMESC 3.000 de EURO de la STAT!

Aceşti români PRIMESC 3.000 de EURO de la STAT!

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Bistriţa-Năsăud plăteşte 22 de indemnizaţii de creştere a copilului mai mari de 5.000 de lei, cea mai mare sumă, de 15.090 de lei fiind plătită unui beneficiar care a lucrat în domeniul asigurărilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După eliminarea plafonului pentru acordarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului cea mai mare indemnizaţie plătită de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Bistriţa-Năsăud a ajuns la suma de 15.059 de lei, adică peste 3.000 de euro.

Pe lângă aceasta, AJPIS Bistriţa-Năsăud plăteşte alte trei indemnizaţii în valoare de 14.000 de lei şi o alta de 11.000 de lei unor beneficiari din judeţ care se află în concediu de creştere a copilului.

„Mai avem alte 17 situaţii în care părinţii beneficiază de indemnizaţii de creştere a copilului cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei. Este vorba despre persoane care au lucrat în domeniul asigurărilor, în avocatură şi ca medici liber-profesionişti”, a declarat corespondentului MEDIAFAX directorul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Bistriţa-Năsăud, Ani Bob.

Sursa: capital.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.