Aceștia sunt deputații care au votat pentru adoptarea CODULUI FISCAL. Cine sunt cei care NU-și mai recunosc votul

CAMERA DEPUTATILOR - VOT - PRESEDINTEPreședintele Klaus Iohannis a respins, vineri, Codul Fiscal și l-a trimis în Parlament spre reexaminare. Liberalii, mari susținători ai Codului, nu mai sunt de acord cu proiectul. După ce s-au lăudat că au contribuit la realizarea noului Cod Fiscal și au votat proiectul aproape în unanimitate, în urmă cu trei săptămâni, în Camera Deputaților, membrii PNL au trecut de partea Președintelui Iohannis.

„Partidul Național Liberal a inițiat amendamentul privind reducerea TVA la 19% de la 1 ianuarie și va vota pentru adoptarea noului Cod Fiscal”, spunea în ziua votului co-președintele PNL, Alina Gorghiu.

Astfel, la data de 24 iunie, 85 din cei 86 de deputaţi PNL prezenţi au votat pentru adoptarea Codului Fiscal. Printre cei care au votat în favoarea proiectului a fost şiAndreea Paul. În schimb, Alina Gorghiu a absentat de la vot, dar a anunţat înainte de şedinţă că “PNL va vota Codul Fiscal”.

Iată AICI lista tuturor deputaților care au votat Codul Fiscal la data de 24 iunie.

“Partidul Național Liberal a inițiat amendamentul privind reducerea TVA la 19% de la 1 ianuarie și va vota, miercuri, pentru adoptarea noului cod fiscal care include acest amendament. Noi suntem coerenți cu noi înșine, nu vom vota niciodată împotriva unei propuneri care ne aparține, indiferent ce Guvern o va susține, chiar și în situația în care apartenența nu ne este recunoscută. Dublarea alocațiilor pentru copii și scăderea TVA la 19 la sută sunt două măsuri care erau necesare”, spunea atunci Alina Gorghiu.

Însă aceasta a declarat, sâmbătă, la o conferinţă de presă desfăşurată la Târgu Mureş, că nu crede că premierul se va hazarda să-şi asume răspunderea pe Codul Fiscal, susținând că un astfel de demers ar fi o bătaie de joc la adresa românilor, în condițiile în care nu există un consens al forțelor politice pe marginea acestuia. Mai mult pe EVZ.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.