Accident tragic. O polițistă a murit într-un mod STUPID.foto

Accident tragic. O polițistă a murit într-un mod STUPID.foto

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Un tragic accident s-a produs, sâmbătă seara, 21 noiembrie, pe raza localității clujene Mociu.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

O femeie, în vârstă de 42 de ani, din Cluj-Napoca, care își desfășura activitatea în calitate de polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, a fost strivită de o autoutilitară neasigurată corespunzător în pantă.

Agentul de poliție a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecuta. Era in curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, județul Cluj și fost prinsă sub rotile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara. Femeia era căsătorită, iar un copil minor a rămas orfan de mamă.

Potrivit polițiștilor care au efectuat cercetarea la fața locului, femeia se afla în curtea părinților săi. În acel moment, o autoutilitară Mercedes Vito parcată în pantă, tot în curtea gospodăriei, a luat-o la vale și a surprins-o pe femeie sub roți.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la doar 42 de ani, a colegei noastre, agent de poliție Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliție Cergău care, în seara zilei de 21 noiembrie 2020, a trecut în neființă.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.