ACL recunoaște – nu este capabilă să conducă România!

Liderii marcanți ai PNL-ului recunosc incapacitatea lor de a conduce țara noastră. Secretarul General al PNL , Marian Petrache, admite că PNL nu este pregătită să preia guvernarea. Acest lucru mă face să cred că nici membrii partidului nu au încredere în capacitatea lui Iohannis  de a ocupa o funcție cu responsabilitate, dar ei cred într-o coabitare cu Victor Ponta. Prin urmare, membrii ACL au mai multă încredere capacitatea Prim – Ministrului Victor Ponta de a guverna decât în propriul partid.

Noi avem nevoie de un președinte susținut de un partid puternic și pregătit să ocupe cea mai înaltă funcție în stat. Este grav faptul că nici măcar mebrii PNL nu se simt în stare să conducă țara noastră, atunci nu înțeleg cum pot să recomande un candidat la funcția cea mai importantă dintr-un stat, cel puțin sunt „sinceri” și spun adevărul oamenilor.

Funcția de Președinte al României implică o responsabilitate enormă și primul om în stat trebuie să fie aibă exercițiul guvernării, să fie un om demn de încredere și să aibă o viziune completă pentru țara noastră. Noi avem nevoie de un lider adevărat, capabil și sprijinit de oameni, nu de un candidat care nu este susținut nici de propriul partid

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.