ACS Fotbal Comuna Recea în Liga a III-a, după un meci plin de emoție cu Voința Cetate!

as-comuna-recea

ACS Fotbal Comuna Recea în Liga a III-a, după un meci plin de emoție cu Voința Cetate!

Voința Cetate, campioana județului Bistrița-Năsaud, care a jucat în fața propriilor spectatori, trebuia să facă un scor bun cu ACS Fotbal Club Comuna Recea, după scorul de 1-3 cu care au plecat din Maramureș, cu o săptămână în urmă. Meciul a fost unul decisiv, rezultatul fiind cel care a stabilit echipa promovată în Liga a III-a.

Pentru o repriză și jumătate, soarta maramureșenilor de la ACS Fotbal Comuna Recea părea pecetluită, iar Voința Cetate s-a aflat la un singur pas de Liga a III-a. Visul celor de la Voința Cetate părea tot mai viabil după ce Rareș Petrean a înscris primul gol al meciului în minutul 3, stabilind scorul la 1-0, iar Cătălin Bucur a dublat avantajul în repriza a doua, în minutul 61, scorul devenind 2-0 pentru gazde. Jucătorii moroșeni au găsit resursele necesare pentru a depăși impasul înfrângerii și, până în minutul 81, scorul a devenit 2-2, ajutați și de apărarea slabă a celor de la Voința Cetate, care n-au știut să păstreze avantajul.

Finalul a aparținut gazdelor, care au reușit să marcheze un ultim gol în minutul 87, prin Claudiu Ștețco, însă acest scor ajută doar pentru o victorie de palmares. Cu scorul de 3-2 pentru Voința Cetate, campioana din Bistrița Năsăud, și 3-1 pentru ACS Fotbal Club Comuna Recea, în meciul care a avut loc cu o săptămână în urmă, echipa maramureșeană s-a calificat în Liga a III-a.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.