Acțiune a polițiștilor pentru combaterea contrabandei cu tutun şi contrafacerii de mărfuri

Prevenirea și combaterea contrabandei cu tutun şi a contrafacerii de mărfuri sunt  priorităţi ale polițiștilor maramureșeni. În urma unor controale, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au constatat 6 infracțiuni și au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de aproximativ 3200 de lei.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea contrafacerii de mărfuri şi a comerțului ilicit cu țigări de proveniență ucraineană sau țigări netimbrate în România.

În urma controalelor efectuate la sediile a 24 de societăți comerciale și persoane fizice, polițiștii au constatat trei infracţiuni la Legea nr. 86/2006 și alte trei la Legea 84/1996.

De asemenea, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 1000 de lei şi au ridicat în vederea confiscării țigări de contrabandă şi articole de îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 3200 de lei.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.