Acţiuni ale poliţiştilor din Ulmeni, Groşi şi Vişeu de Sus

ulmeniPoliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi şi cei din cadrul Formaţiunii Rutiere Ulmeni au desfăşurat acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi identificarea şi sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie. Ei au efectuat verificări în trafic pe principalele artere de circulaţie din zona de responsabilitate, precum şi în târgul auto din localitatea Satu Nou de Jos. Astfel, au fost verificate peste 50 de autovehicule şi au fost legitimate 68 de persoane. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în sumă de aproximativ 4000 de lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării două permise de conducere ale unor şoferi care au fost depistaţi conducând sub influenţa

alcoolului şi a fost retras un certificat de înmatriculare al unui autoturism care avea inspecţia tehnică periodică expirată.

Pe timpul desfăşurării activităţilor, în localităţile Arduzel şi Fărcaşa, poliţiştii au identificat doi bărbaţi care conduceau autoturisme deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele acestora, un tânăr de 33 de ani din satul Arduzel şi un bărbat de 40 de ani din comuna Mireşu Mare, sat Remeţi pe Someş, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La Vişeu de Sus poliţiştii au verificat localurile publice din oraş pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite iar la una dintre unităţile verificate poliţiştii au constatat că administratorul nu avea autorizaţie de funcţionare. În consecinţă el a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 500 de lei iar bunurile expuse spre vânzare (băuturi alcoolice, răcoritoare şi energizante în valoare de 4000 de lei) au fost confiscate.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.