Acţiuni ale poliţiştilor la Baia Mare, Dragomireşti şi Şomcuta Mare

Ieri, 06 noiembrie a.c., între orele 07.00 – 21.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare, au organizat o acţiune în municipiu. Ei au controlat vehiculele care se deplasau pe raza de responsabilitate pentru a preveni producerea de evenimente rutiere soldate cu victime pe fondul nerespectării normelor rutiere.

Pe timpul desfăşurării acţiunii, au fost constatate 42 de contravenţii, din care 31 pentru  neacordarea de trecere a pietonilor. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 8.000 lei. A fost constatată o infracţiune, au fost reţinute în vederea suspendării 11 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri din Dragomireşti au desfăşurat o acţiune pentru verificarea respectării normelor rutiere de către participanţii la traficul rutier pe raza de competenţă. La activitate au participat şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş. Au fost controlate 46 de autovehicule şi au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 2.400 lei. Totodată, poliţiştii au constatat o infracţiune şi au retras două certificate de înmatriculare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.