Acţiuni ale poliţiştilor la Baia Mare, Târgu Lăpuş, Sighetu Marmaţiei şi Mireşu Mare

Pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere pe fondul nerespectării regimului legal de viteză,  poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au organizat ieri, 26 noiembrie, o acţiune în municipiu. Poliţiştii au controlat 45 de autoturisme şi au constatat 36 de sancţiuni, dintre care 18 privind depăşirea vitezei legale. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 7000 de lei.

Şi poliţiştii Biroului Rutier Târgu Lăpuş, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, au desfăşurat ieri, o acţiune pe raza de competenţă. Astfel între orele 11.00– 16.00, ei au controlat 29 de autovehicule şi au verificat dacă acestea corespund din punct de vedere al stării tehnice. Participanţii la acţiune au constatat 11 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de 1800 de lei. De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare.

La Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au acţionat ieri, între orele 09.00-15.30, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. În acest context, ei au legitimat 25 de persoane fizice şi au controlat două societăţi comerciale, iar pentru abaterile constatate au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor este de 2500 de lei. De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 310 lei.

Pentru verificarea respectării normelor rutiere de către participanţii la trafic, poliţiştii Postului de Poliţie Miresu Mare au acţionat ieri, pe raza de competenţă. Ei au

verificat 17 autovehicule şi pentru abaterile constatate au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale în valoare de 1270 de lei. De asemenea, ei au reţinut în vederea suspendării un permis de conduce.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.