Acţiuni ale poliţiştilor maramureşeni

Ieri, 18 septembrie a.c., poliţişti de la structurile de ordine publică şi poliţie rutieră  au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea faptelor infracţionale precum şi pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale.

Astfel, poliţiştii Biroului Combaterea Delictelor Silvice şi cei de ordine publică  din cadrul Poliţiei oraş Vişeu de Sus împreună cu reprezentanţi ai I.T.R.S.V. Cluj-Napoca au desfăşurat activităţi de verificare la două societăţi care derulează activităţi cu material lemnos pe raza localităţilor Vişeu de Sus şi Moisei, precum şi activităţi de control a circulaţiei materialului lemnos pe drumurile publice din aceeaşi zonă. Au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.540 lei şi s-a confiscat cantitatea de 6,623 mc buştean, de esenţă fag, în valoare de 1.000 lei.

Poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au desfăşurat activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier, controlul circulaţiei materialului lemnos în zona de responsabilitate, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite de comerţ în zona târgului din localitatea Ocna Şugatag. Au fost verificate în trafic 36 de autovehicule, fiind aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. nr. 195/2002 rep.  (9 la viteză, 2 la centură şi 16 alte abateri) şi două  sancţiuni la Legea nr. 12/1990 rep., în valoare totală de 3780 lei. Totodată au fost  reţinute două permise  de conducere pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea şi au fost confiscate 17 pachete de ţigări, de provenienţă Ucraina.

Şi poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au desfăşurat ieri o acţiune privind prevenirea victimizării pietonilor ca urmare a neacordării de prioritate de către conducătorii auto.

Aceştia au fost prezenţi pe arterele de circulaţie din municipiu,  ocazie cu care au constatat 85 de contravenţii sancţionate cu amenzi în valoare de 14900 lei.

De asemenea, a fost ridicat un certificat de înmatriculare şi au fost reţinute în vederea suspendării cinci permise de conducere pentru neacordare de prioritate pietonilor.

Foto: Arhiva

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.