Acţiuni pentru siguranţa participanţilor la trafic

Ieri, 20 noiembrie, poliţiştii maramureşeni au desfăşurat activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier pe drumurile publice din judeţ, în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

La Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Baia Sprie poliţiştii rutieri au verificat autovehiculele aflate în trafic şi au sancţionat conducătorii auto şi bicicliştii, care prin nerespectarea normelor rutiere, au pus în pericol siguranţa participanţilor la trafic.

Din cele 45 de autovehicule oprite pentru control, în 37 de cazuri poliţiştii au constatat abateri ale conducătorilor auto, fie de neacordare a priorităţii de trecere pietonilor, fie de neutilizare a centurii de siguranţă sau de depăşire a limitei legale de viteză. au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 8550 de lei şi au fost reţinute în vederea suspendării cinci permise de conducere. Pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice, în cadrul unei acţiuni desfăşurată împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, au fost ridicate patru certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au constatat trei infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, două de conducere sub influenţa alcoolului şi una de conducere fără permis.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.