Acţiuni pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier

Pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie, poliţiştii rutieri au fost prezenţi ieri pe drumurile publice din judeţ.

Acţiunile au vizat combaterea vitezei excesive şi disciplinarea participanţilor la traficul rutier, prevenirea victimizării pietonilor prin traversare neregulamentară a drumurilor, în special în zonele adiacente unităţilor de învăţământ. Poliţiştii rutieri au acţionat atât în municipiul Baia Mare dar şi în localităţile Ocna Şugatag, Sarasău – pe DN 18, DJ 186, DJ 185, DJ 186/B şi DJ 109/F, Cavnic şi Vişeu de Sus.

Pentru abaterile constatate poliţiştii au aplicat 167 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 13000 lei, au reţinut în vederea suspendării şase permise de conducere şi au ridicat 10 certificate de înmatriculare. De asemenea, poliţiştii din Vişeu de Sus au constatat o infracţiune rutieră, respectiv conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Totodată, poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au sancţionat patru persoane fizice care desfăşurau activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, cu amenzi  în valoare de 2000 de lei şi au confiscat mărfuri industriale în valoare de 558 lei.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.