ACŢIUNILE DE SUFLET ALE POLIŢIŞTILOR AU CONTINUAT IERI, ÎN LOCALITĂŢILE DE PE RAZA DE COMPETENŢĂ A SECŢIEI 6 POLIŢIE RURALĂ SUCIU DE SUS          

Crăciunul este perioada bucuriei, când oferim fără să așteptăm nimic în schimb, când ne gândim mai mult la cei care au nevoie de ajutorul nostru, la cei care sunt singuri, la cei cărora le putem însenina viața prin faptele și gândurile bune.

Periplul polițiștilor a început încă din ajunul zilei de Moș Nicolae și a continuat în toată această perioadă frumoasă a lunii decembrie. Acţiunile de suflet au fost completate ieri, 20 decembrie, de misiunea specială a poliţiştilor din Cupşeni, Suciu de Sus, Lăpuş, Băiuţ, Copalnic Mănăştur şi a celor din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Baia Mare.

Manifestând empatie față de semenii lor, poliţiştii şi-au făcut şi de această dată  „datoria”, au pus mână de la mână și, sprijiniţi de oameni cu suflet, au reuşit să realizeze mai multe pachete cu alimente, fructe şi dulciuri. Darurile au fost oferite unui număr de 27 de copii de pe raza de competenţă a Secţiei 6 Poliţie Rurală Suciu de Sus şi părinţilor acestora.  Poliţiştii au reuşit şi de această dată să aducă o rază de lumină şi speranţă familiilor vizitate.

Pentru că bucuria este adevăratul dar al Crăciunului, poliţiştii le-au urat tuturor celor vizitaţi Sărbători fericite alături de cei dragi!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.