Activitate de dezinsecţie terestră împotriva țânțarilor în Baia Mare, 17 – 28 august 2020

Serviciul Public Ambient Urban anunţă că în perioada 17 – 28 august 2020, specialiștii serviciului vor desfășura pe raza întregului oraș activitatea de dezinsecţie terestră împotriva țânțarilor.

Operațiunea are loc în cadrul Programului unitar de acțiune de combatere a vectorilor prin dezinsecție și deratizare, aprobat prin hotărârea Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, HCL nr. 62/2020. Produsul folosit este AQUA K-othrine EW 20, are ca substanță activă Deltamethrin 2 % cu posibilitate de folosinţă a ULV-ului (combaterea ţânţarilor) și face parte din grupa a treia de toxicitate cu administrare pe vegetația arborescentă și erbacee, urmând să fie administrat cu scopul diminuării numărului de vectori existenţi.
Produsul comercial utilizat în campania de dezinsecţie, este avizat de către Ministerul Sănătăţii din Comisia Naţională pentru produse biocide și este însoţit de Fişa de Siguranţă şi Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsul (Certificat pentru Autorizarea Produsului Biocid Nr. Ro/2018/0217/MRA/TP18-0244 – Aqua k-othrine)

Informaţii suplimentare privind operaţiunea de dezinsecţie terestră se pot obţine la numerele de telefon: 0262 225 773 sau 0725 133 155.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.