Activitatea infracțională nocturnă a unui băimărean, finalizată în arestul poliției

În noaptea de 16/17 ianuarie a.c., în jurul orei 04.30, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, polițiștii Biroului de Ordine Publică au observat un tânăr care, la vederea echipajului de poliție, și-a modificat traseul de deplasare. S-a procedat la legitimarea acestuia și s-a constatat că este vorba de un băimărean de 22 de ani, care avea într-o geantă mai multe telefoane mobile și accesorii.

Verificările efectuate de polițiștii  de ordine publică în colaborare cu cei din cadrul Biroului de Investigații Criminale au relevat că băimăreanul ar fi pătruns într-un chioșc situat pe bulevardul București din municipiu, de unde a sustras 10 telefoane mobile, accesoriile precum și suma de 660 de lei.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că în aceeași noapte, cel în cauză ar fi pătruns într-un local public situat pe bulevardul Republicii, de unde a sustras câteva pachete cu țigări și suma de 93 de lei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea băimăreanului pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.