Adevărul despre AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL: „Germania va fi un MORMAN de MOLOZ”

molozCrezute orbeşte de unii, respinse din start de alţii, profeţiile sunt o temă recurentă, atunci când anumite evenimente par să se desfăşoare după un tipar dinainte prezis.

Violenţele din Orientul Mijlociu, mai nou şi din Turcia, agresivitatea Rusiei, aduc acum aminte de numeroasele profeţii despre producerea unui nou Război Mondial.

Începând cu Nostradamus, trecând prin numeroase interpretări ale Bibliei şi ajungând la Baba Vanga, zeci şi poate sute de astfel de „profeţi” au vorbit despre viitorul omenirii. Şi mulţi dintre aceştia au abordat o temă comună, o a treia conflagraţie mondială.

Mulţi dintre aceşti profeţi reprezintă extreme ale unor domenii. Unii au fost savanţi şi oameni cu educaţie aleasă, în timp ce alţii erau analfabeţi şi inculţi. Unii erau persoane extrem de religioase, alţii atei convinşi, cel puţin până la un punct.
Să vedem, într-o ordine aleatorie, câteva dintre cele mai importante profeţii despre Al Treilea Război Mondial, potrivit antena3.ro.

Nicolaas van Rensburg este o figură iconică în Africa de Sud. Şi-a câştigat notorietatea cu o serie de profeţii care şi-au dovedit acurateţea în timp. A prezis, printre altele, moartea prinţesei Diana, dezastrul de la Cernobîl, diviziunea şi reunificarea Germaniei.
Rensburg consideră că Al Treilea Război Mondial va începe din Rusia, care va cuceri o bună bucată din Europa. Iar aliatul lor surpriză va fi Marea Britanie, care va trăda SUA, în favoarea celor de la est.
Când? La puţin timp după moartea primului preşedinte de culoare al Africii de Sud. Nelson Mandela a murit în 2013. Profeţia a fost făcută după Primul Război Mondial, dar înainte de Al Doilea.

Germanul Alois Irlmaier, între 1947 şi 1957, a vorbit de multe ori despre un război devastator, în care vor fi folosite arme nucleare şi chimice.
„Văd trei cifre, doi de nouă şi un opt” spunea Irlmaier. I-a cam trecut timpul, spunem noi. Din fericire.
Irlmaier a spus că va fi un conflict izbucnit în Orientul Mijlociu, dar „scânteia ce va aprinde butoiul cu pulbere va fi în Balcani”. Iar „dragonul galben” va invada Statele Unite şi Canada. Neamţul a spus că toate aceste se vor produce odată cu schimbarea climei, când „va fi mult mai cald” decât la vremea respectivă.

Preotul Paul Kramer a interpretat profeţii catolice, iar despre 2006 spunea că „timpul nostru se apropie de sfârşit”. Prezis clar, acest conflict mondial care va schimba faţa lumii este subiect de dezbatere în privinţa perioadei în care se va întâmpla. Kramer spunea că Rusia va invada Vestul, chiar de prin 2008.
A mai spus că va fi un nou Război Rece, că Rusia orchestrează conflictele din Orientul Mijlociu şi că interesul este să stârnească lumea arabă împotriva SUA şi Israel.

Suedezul Anton Johansson, în urmă cu ceva mai mult de 100 de ani, prezicea Primul Război Mondial şi cutremurul din San Francisco. Apoi, a prezis şi Al Treilea Război Mondial (însemnări despre Al Doilea nu s-au găsit). Din nou, Rusia va fi agresorul şi vor fi folosite arme noi, care vor aduce uragane şi vor învălui lumea în foc.

Matthias Stormberger, în secolul 19, spunea: „Două sau trei decade după primul război, va veni al doilea, chiar mai mare. Aproape toate naţiunile lumii vor fi implicate. Milioane de oameni vor muri, fără a fi fost soldaţi. Foc va cădea din cer şi multe oraşe mari vor fi distruse. După finalul celui de-Al Doilea Mare Război, va fi un Al Treilea, cu arme complet noi. Într-o singură zi vor muri mai mulţi oameni decât în războaiele anterioare. Luptele vor fi duse cu arme artificiale. Vor avea loc catastrofe gigantice. Se va întâmpla peste noapte”.

Un mare război va începe după regicid (se presupune că ar fi vorba despre declanşarea Primului Război Mondial). Va fi un alt mare război, între popoarele lumii. Germania va fi un morman de moloz. Războiul se va sfârşi când cireşii înfloresc (s-a terminat în luna mai). Un nou război va izbucni şi va fi cel mai scurt dintre toate. Oamenii vor distruge lumea şi lumea va distruge oamenii. Când oamenii vor încerca să-i ia locul lui Dumnezeu, sfârşitul e aproape. Nu va fi pace în lume până când Praga nu e o ruină.

Interpretarea catrenelor lui Nostradamus a fost făcută în sensul „Sfârşitului Lumii”. Se vorbeşte despre un Anticrist, împotriva căruia se vor uni SUA, Rusia şi întreaga Europă. Orientul Mijlociu va fi lovit de bombe nucleare, iar SUA şi Marea Britanie vor fi ţinte ale armelor biologice.

Baba Vanga, figura mistică a Bulgariei, a prezis începutul ultimului război mondial pentru anul 2010. Apropiaţii şi adepţii săi spun că bătrâna oarbă nu s-a înşelat, că pregătirile pentru conflict sunt în toi. Desigur, Baba Vanga a mai spus că în 4509 omul va fi evoluat atât de mult, încât va putea comunica direct cu Dumnezeu, iar în 4599 oamenii vor deveni nemuritori. Rămâne acest pasaj pentru posteritate, dovadă a scepticismului în ceea ce priveşte profeţiile acestei venerabile doamne.

Robert Nixon, un plugar din Cheshire, Anglia, în secolul 15. Mormăitul său a fost considerat frecvent un semn al minţii puţine pe care ar fi avut-o tânărul. Chiar şi aşa, a prezis câteva lucruri aparent corecte. Printre altele, ţigările. „Toţi vor avea coşuri de fum în gură”. A ajuns la curtea regelui Richard al III-lea, unde i s-a cerut să facă profeţii. A făcut doar una, că îşi va găsi sfârşitul prin înfometare. Regele l-a trimis la bucătărie, iar un bucătar zelos l-a închis într-o cămară. Unde a murit de foame. Ironic, nu? Nu a spus nimic credibil legat de Al Treilea Război Mondial şi chiar se spune că profeţiile sale, măcar parte din ele, au fost inventate pentru a servi diverse scopuri politice.
Ceea ce ne aduce la cea mai importantă întrebare. Câte dintre aceste profeţii au fost cu adevărat documentate şi verificate, câte sunt adaptate şi inventate, spre a servi anumitor scopuri? Doar timpul ne poate spune.

Au fost unii care s-au hazardat să afirme cu certitudine o dată pentru un astfel de eveniment, dar timpul a ţinut să-i contrazică pe majoritatea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.