ADIGIDM Maramureș: Crește numărul UAT-urilor din Maramureșul Istoric în care se colectează selectiv din poartă în poartă!

ADIGIDM Maramureș :Crește numărul UAT-urilor din Maramureșul Istoric în care se colectează selectiv din poartă în poartă!

Alte trei localități din Maramureșul Istoric: Rona de Jos, Sarasău și Șieu, au intrat de săptămâna aceasta în programul de colectare a deșeurilor reciclabile din poartă în poartă. Infrastructura de colectare a fost asigurată, în cadrul unui parteneriat, de ADIGIDM Maramureș și primăria fiecărui UAT.
O dată cu rola de saci, fiecare gospodărie a primit orarul de colectare și un ghid. Deșeurile reciclabile se colectează în zile separate față de fracția reziduală.
Colegii noștri care monitorizează activitatea din cele 37 de UAT-uri din zona de nord a județului: Vasile Roman, Petru Moiș și Ioan Pop, sunt prezenți în teren în ziua de colectare a deșeurilor în fiecare din UAT-urile înscrise în programul pilot de ridicare a reciclabilelor din poartă în poartă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.