Administrația băimăreană minte din nou cetățenii. ASFALTARE de doi lei!FOTO

Administrația băimăreană minte din nou cetățenii. ASFALTARE de doi lei!FOTO

Asfaltare cu cântec în municipiul Baia Mare. În urmă cu aproximativ o săptămână, viceprimarul cu atribuții de primar interimar, Marinel Rob împreună cu Vasile Barbul, directorul Direcției Generale Dezvoltare Publică din cadrul Primăriei Baia Mare au pus în mișcare utilajele pentru a asfalta pe principalele artere din municipiu. Mai mult, au făcut și o informare publică în acest sens și pentru ca cetățenii să stea liniștiți i-a invitat și pe reprezentanții mass-media la o întâlnire în stradă pentru a da bine pe sticlă. Doar că surpriză! La șase zile de la această acțiune a interimatului asfaltul proaspăt turnat a sărit în zona bulevardului București, conform colegilor de la actualmm.ro.

Vasile Barbul, deși angajat al Primăriei Baia Mare, directorul Direcției Generale Dezvoltare Publică a reușit însă să pună stăpânire pe primărie și implicit pe oraș din luna aprilie a anului trecut. Acesta a organizat o salubrizare „impecabilă” a orașului în vara lui 2016, uitând să spele străzile și transformâd orașul într-unul mizerabil. Mai mult, Vasile Barbul nu a ținut cont de planul pentru organizarea deszăpezirii inițiat de primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, plan care trebuia pus în operă de către cei de la Serviciul de Achiziții, sub coordonarea supremului Vasile Barbul, în intervalul mai – octombrie 2016, conform colegilor de la actualmm.ro..

Și asta nu a fost singura preocupare al directorului din Primăria Baia Mare. Acesta era prea preocupat de „uciderea” lui Cherecheș și propulsarea unui personaj frustrat la primărie, făcând cu nesimțire, exact la o zi după arestarea orchestrată a primarului, campanie deșănțată împotriva acestuia.

O acțiune a lui  Vasile Barbul, înregistrată recent, a fost să îl pună pe Marinel Rob în mijlocul drumului plin de gropi, noroc că nici un drum asfaltat de Cherecheș în perioada 2011 – 2015 nu are probleme pentru că găseau iar un țap ispășitor. Cei doi băieți descurcăreți au încercat să păcălească cu declarații și comunicate de presă, cu ARL și tehnologii senzaționale.

Mai exact, în data de 17 ianuarie, printr-o informare publică interimarul Marinel Rob anunța că autoritatea băimăreană „va proceda la plombarea gropilor, folosind o mixtură asfaltică specială, care permite o tehnologie de lucru pentru sezonul rece, la temperaturi de până la -20 grade C. Lucrările se execută de către SC ARL Cluj SA, cu care Primăria Baia Mare are încheiat un acord cadru, necesarul de intervenții la reparații drumuri pentru anul 2017 fiind asigurat de către această societate”, conform colegilor de la actualmm.ro..

Doar că și în acest caz apare o surpriză. Cel puțin, în zona podului de pe strada Industriei din Baia Mare acțiunile de asfaltare se face de către firma Intracom. Acest lucru reiese și din fotografiile realizate în 23 ianuarie, în perimetrul unde se asfalta. Întrebarea este acum dacă autoritatea băimăreană a mințit din nou, la fel ca și în cazul planului de deszăpezire elaborat pentru această perioadă a anului și care s-a dovedit a fi o păcăleală.

În aceste condiții, nu degeaba a decis Cătălin Cherecheș să părăsească, îngrețoșat fiind de Rob, de calitatea lui profesională și morală, cea de conducere a Coaliției pentru Baia Mare. Potrivit unor surse însă, se pare că vineri, Cherecheș va scăpa de Rob, cei din Coaliție având de ales între menținerea incompetentului interimar și o echipă nouă la primarie care să respecte proiectul lui Cherecheș pentru Baia Mare, cel asumat și în campania din mai 2015, scris de către primarul ales al municipiului Baia Mare din respect pentru băimăreni.

Menționăm faptul că primarul ales, Cătălin Cherecheș nu își poate pierde mandatul câștigat la alegerile locale din 5 iunie și mai devreme sau mai târziu, dar curând, i se va anula ciudata, discutabila și nedemocratică interdicție impusă prin măsura controlului judiciar, cea de a-și exercita atribuțiile de primar, conform colegilor de la actualmm.ro..

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.