Adrenalină la MAX la Cupa OFF ROAD Borșa! Țintele viitoare: un Camel Trophi sau un Paris Dakar!FOTO

offAdrenalină la MAX la Cupa OFF ROAD Borșa! Țintele viitoare: un Camel Trophi sau un Paris Dakar!

În ciuda condițiilor meteo nefavorabile de duminică, 6 septembrie 2015, prezența atât a concurenților, cât și a spectatorilor, a fost în numar surprinzător de mare la prima ediție a Cupei OFF ROAD la Borșa. Traseul a fost amenajat în zona HAIT a orașului Borșa de către organizatorul evenimentului, Sorin Ventel și echipa sa, fiind un traseu cu un grad de dificultate destul de ridicat. Așteptăm cu nerabdare și cea de a doua ediție, unde cu siguranță se vor înscrie mult mai mulți dependenți de adrenalină și iubitori ai acestui sport, au precizat cei de la AS Media.

Primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș a arătat că o posibilă variantă, pentru viitor, ar fi ca în Borșa să se organizeze un Camel Trophi sau chiar un Paris Dakar, sutele de km pătrați de drumuri forestiere făcând posibilă o astfel de competiție. ”Având în vedere că Borșa a dat în 2013 vicecampionul național la OFF ROAD, pe Sorin Ventel, se impunea organizarea unui astel de eveniment.

VEZI:52 de locuri de muncă puse la dispoziția borșenilor la Bursă

În Borșa cred că există cel puțin câte o mașină de teren în fiecare curte și toți sunt dornici să arate că este cel mai bun. De ce să se consume adrenalină degeaba, mai bine să consumăm adrenalină, combustibil și cauciucuri în mod organizat, astfel atrâgând în Borșa noi turiști dornici să participe sau să vadă un astfel de concurs. Curând va fi ediția a II-a, cu și mai mulți participanți și cu mult mai mulți spectatori.

Borșa are peste 300 de km de drumuri forestiere așa că avem unde să organizăm și un Camel Trophi sau un Paris Dakar, nu doar o competiție OFF ROAD Borșa”, a arătat primarul orașului, Sorin Ion Timiș, care pare deschis totalmente ideii ca adrenalina să fie consumată… într-un cadru organizat.

foto: Andrei Sovan

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.