Adrian Todoran, candidat la Primăria Baia Mare: Din birou, nu poţi şti ce vor oamenii. Doar stând faţă în faţă cu aceştia afli cu adevărat nevoile lor şi le înţelegi nemulţumirile!

Adrian Todoran, candidat la Primăria Baia Mare: Din birou, nu poţi şti ce vor oamenii. Doar stând faţă în faţă cu aceştia afli cu adevărat nevoile lor şi le înţelegi nemulţumirile!

Adrian Todoran, candidat la Primaria Baia Mare, pe listele PMP, a demonstrat că poate atât în calitate de deputat cât și în calitate de candidat la Primăria Baia Mare. Energia, entuziasmul și tenacitatea sunt câteva din atuurile care-l caracterizează. Acum, aflat în campanie electoral bate orașul în lung și lat, deoarece pentru el realitatea e importantă să o culegi din teren . A poposit în cartierul Griviței.

“Echipa PMP alături de băimărenii de pe strada Griviţei. Ca de obicei, problemele pe care le-am găsit aici sunt multe şi diverse. Soluţii pentru rezolvarea lor sunt, dar… trebuie şi voinţă. Care a lipsit până acum. Iar oamenii au realizat că singura şansă de a vedea lucrurile puse la punct este ca oraşul să aibă o nouă conducere. Şi sunt determinaţi. Au CURAJUL să SCHIMBE PRIMARUL.

Astfel de întâlniri vor continua zilnic, pentru că vocea băimărenilor e singura care contează. Din birou, nu poţi şti ce vor oamenii. Doar stând faţă în faţă cu aceştia afli cu adevărat nevoile lor şi le înţelegi nemulţumirile. În 27 septembrie, votăm RESPONSABIL. Avem CURAJ. Curajul de a SCHIMBA PRIMARUL.”a menționat candidatul la primaria Baia Mare, deputatul Adrian Todoran

Comandat de: Partidul Mişcarea Populară, Organizaţia Judeţeană Maramureş; Executat de: Maramures Jurnal SRL; Cod mandatar financiar: 21200020

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.