Adunare Generală la AJF Maramureş, în data de 26 februarie, ora 11

ajfAdunarea Generală a membrilor afiliaţi ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş va avea loc în data de 26 februarie, ora 11, în sala de şedinte a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (Bd. Unirii 14), lîngă bazinul de înot.

AJF Maramureş anunţă că debutul returului campionatului Ligii a IV-a (seniori şi juniori), seriile Nord şi Sud, va începe în 15 martie, iar Liga a V-a, seria I şi a II-a, în 22 martie.

Începînd cu 19 ianuarie, Comisia de Competiţii a început efectuarea operaţiunilor de acordare vize jucători pe anul 2015 şi celelalte operaţiuni (plăţi taxe, restanţe financiare etc.). AJF Maramureş roagă cluburile să se prezinte în timp util (pînă cel tîrziu în 27 februarie) pentru evitarea aglomeraţiei. Neachitarea restanţelor financiare duce la neprogramarea echipei la joc.

Perioada de transfer a început în 27 ianuarie, ultima zi de transfer fiind cu 48 de ore înaintea începerii competiţiilor.

Cluburile în a căror organe de conducere au survenit modificări, sînt rugate a depune de urgenţă la AJF Maramureş actele necesare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.