Advertorial :Deputatul Duruș explică, printr-o declarație politică, votul împotriva Guvernului Dăncilă

Mandatul nostru în acest for nu este doar politic, ci este și de reprezentare. Aș spune că ultima componentă este mult mai importantă și mai cu greutate decât cea dintâi. Ne obligă să ne întrebăm, doamnelor și domnilor deputați, a cui interese servim în momentul în care vedem că țara merge într-o direcție greșită?

Există vreun motiv să-ți dorești, ca deputat maramureșean, ca acest guvern să meargă mai departe? NU! De 6 ani DN 18 se află în reabilitare. Trebuia să fie gata încă din 2015. Investițiile la barajul Runcu sunt subfinanțate. Ele trebuiau să fie finalizate în 2021. În ritmul alocării bugetare din ultimii ani, va fi gata în 2040.

Autostrada Nordului, care ar fi putut scoate județul din izolare, este tot în fază de propunere legislativă. DN 18B a intrat într-o reabilitare „in situ” acum 14 luni. O lucrare care trebuia să dureze 6 luni este la 25% execuție. Inspectoratul de Stat în Construcții a suspendat lucrările. DNA a pornit o anchetă suspectând o fraudă din banii publici.

Complexul Sportiv Național Lascăr Pană avea promise lucrări în acest an de 18 milioane de lei. În realitate, suma nu va ajunge nici la jumătate. Cazul foștilor salariați de la IPEG, nerezolvat! De altfel, aproape toți pensionarii ce au activat în mineritul maramureșean suferă anumite nedreptăți.

Locuitorii Maramureșului VĂD, după trei ani, că Guvernul PSD le-a vândut iluzii. Locuitorii Maramureșului AU ÎNȚELES, după trei ani, că Guvernul PSD nu le reprezintă interesele. Locuitorii Maramureșului ÎȘI DORESC, după trei ani, ca Guvernul PSD să plece de la putere. Eu ÎMI DORESC același lucru ca maramureșenii…Guvernul PSD trebuie să plece de la putere. Ar fi trebuit să plece demult, printr-o demisie de onoare, nu să se agațe de speranța unei nereușite a moțiuni.

Mandatul meu de reprezentare, ca urmare a acestor nerealizări, este de a demite prin vot Guvernul PSD. La fel și mandatul dumneavoastră, domnilor colegi din Maramureș!

Vlad Emanuel Duruș (USR)

Vicepreședinte Camera Deputaților

(P)

VIDEO

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.