Advertorial: În plină campanie PSD de mediatizare a „plafonării prețului gazelor”- Populația va plăti cu 6% mai mult de la 1 august

Populația va plăti, începând cu 1 august 2018, cu 5,83% mai mult pentru gazul consumat. Anunțul a fost făcut de Autoritatea de Reglementare în Energie, care a acceptat solicitările venite de la furnizorii de gaze. Decizia vine la puține zile după ce consilierul premierului, Darius Vâlcov, a anunțat că pregătește plafonarea prețului la gaze, care va duce la scăderea prețului cu peste 20%. „Este o altă mostră de tupeu a PSD.

Minciuna face parte din strategia de a guverna. Miercuri anunți scăderea prețului, iar peste două zile…miracol: prețul urcă cu aproape 6%. O altă majorare este așteptată la începutul iernii. În doar 6 luni prețurile vor urca cu peste 15%, nu se vor reduce cu 20%.

Impactul asupra populației va fi greu de suportat, într-o perioadă în care consumul casnic crește de 5-6 ori în comparație cu această perioadă. Odată cu prețul gazelor vor urca și alte prețuri. Categoria cea mai defavorizată, pensionarii, care au primit acum 10% majorare a pensiei, vor constata că vor rămâne în buzunar cu mai puțini bani decât înainte”, a comentat deputatul USR, Vlad Emanuel Duruș, efectul creșterii prețului la gaze.

(P)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.