Advertorial: Organizația PNL Sighetu Marmației alături de cetățeni. Consilierul local av. Onița Ivașcu Daniela  : “Ca soluție viabilă  pentru orașul nostru este accesarea de fonduri europene având ca destinație infrastructura urbană”

Consilierul local av. Onița Ivașcu Daniela  : “Ca soluție viabilă  pentru orașul nostru este accesarea de fonduri europene având ca destinație infrastructura urbană

Orașul Sighetu Marmației impresionează prin autenticitatea peisajului, multiculturalitate și originalitate, dar unul din punctele slabe este infrastructura. Starea prostă sau foarte proastă a drumurilor reprezintă principala problemă cu care se confruntă locuitorii.

Deși sunt plătitori de taxe la zi,  deși au semnalat prin petiții, adrese și întâlniri cu autoritatea locală faptul că există drumuri neasfaltate, că există drumuri pline de gropi, care pe timp de iarnă sunt impracticabile, primăvara pline de noroi , iar vara pline de praf , în continuare autoritatea stă pasivă deoarece bugetul nu poate acoperi aceste nevoi.

Cu o astfel de problemă se confruntă și cetățenii de pe strada Valea Cufundoasa, care au semnalat autorităților, de prea multe ori, starea proastă a drumului.

Ieri, 10 mai 2018, lucrători din cadrul serviciului Urbana aflat în subordinea Consiliului Local  s-au deplasat  pe această strada pentru a efectua lucrări de reabilitare și reparații.

Lucrările au constat în umplerea gropilor cu nisip și pietriș , urmată de tasarea “umpluturii”, deoarece strada  Valea Cufundosă nu este asfaltată.

Consilierii locali PNL Sighetu Marmației s-au deplasat pe tern pentru a vedea modul în care se fac reparațiile și pentru a sta de vorbă cu locuitorii acestei străzi. Problemele sunt multe, Valea Cufundoasă este o stradă impracticabilă în condiții vitrege, oamenii au menționat faptul că e foarte greu să iasă din casă pe timp de ploaie noroiul e până la gât,  din cauza drumului își strică mașinile, nu există un mijloc de transport în comun și totodată doresc să se racordeze la rețeau de gaz pentru a-și ușura viața.

Consilierul local Onița Ivașcu Daniela, mereu prezentă în viața cetățenilor, a menționat:

Ne-am deplasat la fața locului pentru a discuta cu locuitorii zonei și pentru a vedea modul în care au fost efectuate reparațiile. Evident cetățenii au perfectă dreptate si ei sunt plătitori de taxe și impozite și ei sunt locuitori ai Sighetului.

Lucrările de reparații a drumului vor continua în următoarele luni , urmând a fi făcute si alte tipuri de lucrări mai viabile în zonă.
Vom semnala in ședința de Consiliu Local și problema canalizării și a transportului în comun.

Ca soluție viabilă  pentru orașul nostru este accesarea de fonduri europene având ca destinație infrastructura urbană, deoarece autoritatea locală nu poate rezolva din fonduri proprii această problem gravă cu care se confruntă sighetenii.Așa cum am menționat de fiecare dată invit pe toți cei care au probleme să vină cu încredere în mijlocul nostru, să ne prezinte problemele cu care se confruntă , deoarece deviza noastră este : împreună , pentru cetățeni!

Vezi și : Organizația PNL ia atitudine!

(P)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.