Advertorial: Vlad Duruș după mitingul PSD- Un partid aflat la guvernare a organizat un miting sub un slogan de partid de opoziție – „Vrem prosperitate…”

Un partid aflat la guvernare a organizat un miting sub un slogan de partid de opoziție – „Vrem prosperitate…”. Mesajul a fost doar pentru masa de oameni cărată cu autocarele la București. Majoritatea dintre ei, fie că sunt pensionari, funcționari sau alt tip de salariați, au venituri modeste. O discrepanță uriașă în comparație cu ceea ce dețin baronii PSD-ALDE, cei care stăteau în fața lor pe scenă și-și urmăreau ținta pentru care au gândit mitingul.

Manifestația nu a fost nici într-un caz despre prosperitate. Nu s-a spus un cuvând despre asta. Partidul aflat la putere de aproape 6 ani nu a fost în stare să vorbească despre dezvoltarea țării, despre autostrăzi construite, despre începerea ridicării celor 8 spitale regionale promise. Nu au vorbit de prețul combustibilului sau de cauzele care au dus ROBOR la cea mai mare valoare din ultimii 6 ani! Pentru nimic din toate acestea nu au soluții, deși au guvern, majoritate în Parlament și conduc cea mai mare parte a autorităților locale.

„Când vezi pe scenă liderii puterii, premierul României, toată floarea guvernării, te aștepți ca la un miting despre prosperitate să ofere certitudini celor aduși în piață sau celor de acasă. A trecut aproape jumătate din ciclul electoral și nu s-au dat în folosință nici 1% din km de autostradă promiși. Construirea spitalelor regionale e în continuare un proiect pe hârtie. Comisarul european pe fonduri europene, colega lor de partid, a vorbit în urmă cu două săptămâni de slaba absorbție a fondurilor europene. Rezolvarea acestor teme duce la prosperitate. Dar nu asta i-a interesat. Dragnea și Tăriceanu au un război cu justiția, în interes personal. Mitingul a avut doar acest scop: să pună presiune, prin intermediul maselor, pe procurori și judecători”, a comentat deputatul USR de Maramureș, Vlad Emanuel Duruș.

Parlamentarul, membru în comisia juridică a Camerei Deputaților declară:  e inadmisibil să spui public, fără argumente, că „NATO și UE au finanțat și susținut public statul paralel. Țara are probleme de dezvoltare, are probleme cu investițiile, cu forța de muncă, cu tinerii care nu se mai întorc”, a spus Vlad Duruș.

Parlamentarul USR a amendat prezența, fără un scop în interesul general al județului, organizației locale a PSD la București. „Gabriel Zetea sau primarii PSD din Maramureș au protestat pentru că județul nostru nu are autostrăzi? Sau că nu avem aeroportul funcțional? Că nu e finalizat implementarea Sistemului de management integrat al deșeurilor? Că nu se dau bani pentru ecologizarea minelor, ca sa nu mai avem pe Săsar și în alte râuri deversări de ape cu conținut ridicat de metale grele? NU! Dacă ar fi demonstrat pentru asta, i-aș fi apreciat, pentru că acestea sunt problemele Maramureșului”

De peste 3 luni deputatul Duruș a solicitat o audiență la premierul Dăncilă pentru a rezolva problema finanțării DN 18, a trecerii în proprietatea aeroportului a unei suprafețe de teren din patrimoniul statului, necesară pentru a asigura împrejmuirea perimetrală de securitate sau pentru punerea în siguranță a perimetrelor miniere, care reprezintă un pericol pentru sănătatea populației. Cancelaria premierului României nici măcar nu s-a obosit până acum să răspundă solicitării deputatului ce reprezintă Maramureșul.

(P)

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.