ADVERTORIAL:Deputat USR, Vlad Emanuel Duruș: Este oficial! Institutul Național de Statistică admite că pensia medie reală a scăzut cu 1,4 puncte procentuale în primele trei luni ale anului 2019

Este oficial! Institutul Național de Statistică admite că pensia medie reală a scăzut cu 1,4 puncte procentuale în primele trei luni ale anului 2019, față de sfârșitul anului 2018. Această realitate o simte în buzunar aproape fiecare pensionar.

Pensionarii pot cumpăra mai puține produse alimentare, nealimentare și servicii. „Prețurile au tot crescut, iar Guvernul PSD-ALDE nu a indexat pensiile la 1 ianuarie 2019, așa cum prevede legea. A oferit, în schimb, o promisiune de majorare a punctului de pensie de la 1 septembrie. Cartofii s-au scumpit din decembrie cu 55%, legumele cu peste 20%, iar fructele cu peste 15%. Inflația a urcat cu 4,6% față de ultima lună a anului trecut. Toate acestea au efect negativ asupra nivelului de trai”, explică situația deputatul USR, Vlad Emanuel Duruș.

USR susține desființarea pensiilor speciale! Când risipa va înceta, și pensionarii și salariații din România o vor duce mai bine!

(P)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.