Spania pentru toate buzunarele!

Agenţia de turism Mara Internaţional va propune “ vacanţă pentru toate buzunarele”: Costa Brava este situata la nord de Barcelona, in provincia Catalunia. Zona se caracterizata prin complexitate si diversitate, atat peisagistic, cat si din punct de vedere al serviciilor turistice. Kilometrii intregi de plaje cu nisip auriu, ape cristaline si multa vegetatie mediteraneeana reprezinta atuuri de necontestat ale statiunilor de aici.

Exoticul si fascinantul oras Barcelona, situat la o distanta de 50–80 km maxim fata de toate statiunile din aceasta zona, constituie un avantaj in plus pentru o vacanta reusita. Pe parcursul unui sejur pe Costa Brava, se poate vizita intr-o zi si Barcelona, pe cont propriu sau alegand unul dintre programele noastre optionale.

http://www.mara-tour.ro/detalii-oferta/m/3935/Costa-Brava—Avion-din-Cluj.mit

Litoralul Costa Blanca se intinde pe o distanta de cca 200 km in zona estica a Spaniei, intre Denia (in apropierea Valenciei) si Alicante (mai exact Torrevieja). Punctul forte il reprezinta plajele – multe dintre ele premiate Blue Flag, sunt intinse, late, cu nisip fin, un adevarat paradis al iubitorilor de soare si mare.

Extrem de bine puse la punct ca infrastructura turistica, cele 3 statiuni principale ale acestei zone – Benidorm, Calpe si Albir isi asteapta clientii pentru o vacanta perfecta impreuna cu prietenii, cu familia sau cu persoana iubita.

http://www.mara-tour.ro/detalii-oferta/m/3936/Costa-Blanca—Avion-din-Cluj.mit
Costa del Sol  (“Coasta Soarelui”) este considerat cel mai frumos litoral continental al Marii Mediterane. Situata in sudul Spaniei, pe o intindere de 160km, Costa del Sol este o inlantuire de 12 statiuni pline de viata, cele mai importante si renumite fiind Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Marbella si orasul Malaga

Din punct de vedere turistic, Costa del Sol este, cu siguranta, o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite pentru toate gusturile, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa pe toata coasta, peisajele incredibile, muzeele interesante, cetatile impresionante, plimbarile placute, viata de noapte nu suporta termen de comparatie si lista poate continua cu echitatia, ciclismul si multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber.

http://www.mara-tour.ro/detalii-oferta/m/3939/Costa-del-Sol—turism-social.mit

 

 

 

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.