Agenţii economici verificaţi de poliţiştii de investigarea a criminalităţii economice

bani2-600x479Ieri, 18 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite în domeniu producerii şi comercializării produselor de panificaţie şi a produselor cerealiere.

Astfel, au fost verificaţi 25 agenţi economici şi persoane fizice şi au fost constatate şapte contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi de 11000 lei.

Totodată, poliţiştii au confiscat 54 kg de produse din carne, produse de panificaţie, în valoare de 1200 lei, şi suma de 355 de lei, în numerar.

 

Poliţiştii sigheteni au acţionat pentru prevenirea şi sancţionarea comerţului ilicit

          Pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite precum şi pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au desfăşurat ieri o acţiune în municipiul Sighetu Marmaţiei.

         Au fost controlate 24 societăţi comerciale şi persoane fizice şi pentru neregulile constatate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în sumă de 2700 lei.

Totodată, au fost puse în aplicare două mandate de aducere şi au fost confiscate bunuri în valoare de 210 lei.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.