Agitație mare la Vişeu de SUS. O persoană a fost surprinsă de un mal de pământ!

Muncitor-accident2_resize

UPDATE ora 12,30:Elicopterul de la SMURD Arad nu mai poate ajunge la Viseu de Sus  avand o alta intervenție. Victima va fi transportată la Baia Mare cu echipajul TIM de la SMURD Baia Mare care a plecat spre Viseu de Sus. ISU MM

UPDATE: Comunicat ISU: Astăzi, 26.08., prin intermediul numărului unic pentru urgență 112, pompierii maramureșeni au fost anunțați că un mal de pământ s-a surpat peste o persoană în localitatea Vișeu de Sus. In cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat militarii din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus împreună cu  un echipaj de prim ajutor din cadrul S.M.U.R.D. Viseu de Sus și un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Pompierii au săpat aproximativ 30 de minute până au ajuns la barbatul surpins de malul de pământ, în șanțul adânc de 3 metri. Imediat, bărbatului i-au fost aplicate manevrele de reuscitare la care a răspuns și a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe din localitate.

În ajutorul bărbatului, a fost solicitat și un echipaj medical care urmează să sosească cu elicopterul S.M.U.R.D. de la Arad pentru a-l transfera la Spitalul de Urgență ” Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Agitație mare la Vişeu de SUS, după ce s-a surpat  pământ peste o persoana pe strada  Mioriței.

Pompierii de la Serviciul de Descarcerare din cadrul ISU  intervin la această oră  pentru a salva un bărbat, peste care s-a surpat un mal de pământ.

VEZI: Panică în VISEU de SUS. INCENDIU la un utilaj in curtea SC GECOPELE!

La faţa locului s-a deplasat  echipajele de intervenție ale pompierilor militari, Poliție ,SMURD și ambulanță care au fost solicitate prin 112.

Vom reveni cu amănunte.

foto:arhivă

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.