Ai această plantă în casă! Te poate UCIDE în câteva minute

planta“Aproape mi-am pierdut fiica, care a bagat o parte din frunzele plantei in gura! Limba ei s-a umflat pana la punctul de sufocare! Aceasta imagine contine planta cu pricina, frumoasa la prima vedere dar care poate ucide” spune o femeie care a patit-o.

In primul rand, aveti grija la copii. Atunci cand ii lasati in casa cuiva, fiti atente la ceea ce e acolo. Locul trebuie sa fie sigur si unde se pot juca, scrie bewoman.ro.

Aceasta planta, care se afla in multe case si birouri este extrem de periculoasa!

Ea este originara din Kenya, Rwanda, Uganda.

Acesta contine otrava mortala, mai ales pentru copii. Poate ucide un copil in aproximativ un minut si un adult in maxim 15 minute.

Ar trebui sa fie eliminata din gradini, birouri si locuinte. Daca o atingeti, in orice caz, nu va atingeti ochii, deoarece exista pericolul de a orbi.

Numele plantei este Dieffenbachia.

Loading...

2 COMENTARII

  1. Da, corect, hai să eliminăm plantele din grădini pentru că un copil a rămas nesupravegheat în casă. Hai sa scoatem în afară legii și cuptorul cu microunde că poate îi trece cuiva prin cap sa-si usuce pisica după ce îi face baie. Sau macii de pe câmpii că nu se știe niciodată.
    Nu tot ce zboară se mănâncă și nu tot ce-i verde e spanac. Hai să nu o luăm pe arătură.

  2. Eu nu văd la ce ar putea să ajute planta această,mai ales ca este și otrăvitoare și ca ORICINE, chiar și un adult, pt o clipă de neatenție ar putea murii.De ce să stai cu grijă ca în casă ta este ceva ce te poate ucide,mai bine sărac și sănătos ,decât mort din neatenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.