Alege viaţa! Poliţiştii maramureşeni recomandă participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie pe drumurile publice

aapolitia-rutiera1La data de 15 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din Baia Mare, Recea şi de la Secţia 3 Poliţie Rurală Fărcaşa au acţionat în zona de responsabilitate pentru menţinerea unui climat de siguranţă rutieră prin prevenirea producerii de accidente rutiere şi identificarea şi sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie pe drumurile publice.

La Baia Mare, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea producerii de accidente pe fondul traversării neregulamentare, la Recea s-a acţionat împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor aflate în trafic iar poliţiştii Secţiei 3 au acţionat pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulaţie.

Pe timpul desfăşurării acţiunilor, poliţiştii au constatat 51 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de 7700 lei. Peste 20 de pietoni au fost sancţionaţi pentru că au traversat strada prin loc nepermis.

Totodată, a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

De asemenea poliţiştii din Baia Sprie şi Fărcaşa au acţionat pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Ei au ridicat în vederea confiscării bunuri pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă şi au sancţionat contravenţional persoanele care ofereau spre vânzare astfel de bunuri.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.